Статии

Добре дошли в света на TRASSIR!

TrassirКомпания TRASSIR е един от световните водещите производители и интегратори на CCTV системи. В основата на динамичното развитие и успех на компанията са залегнали екипи от специалисти, инвестиции в научни изследвания и сътрудничество с опитни международни специалисти и фирми.

Фирма TRASSIR има богат опит в разработване и внедряване на системи за видеонаблюдение и решаване на  проблеми, свързани с различни мащаби и широк спектър от производства, включително стратегически важни обекти на теритирията на различни държави и региони.

Изправени ли сте пред избор на оборудване за видеонаблюдение? Вие имате много причини при вземане на своето решение да изберете продуктите на фирма TRASSIR.

  • Фирмата е основана през  2002 г и предлага професионални решения, включително и за обекти с голяма сложност и обем.
  • Разработения многоплатформен софтуер на фирма TRASSIR поддържа  99,9% от всички камерите предлагащи се на пазара.
  • Услугата TRASSIR Cloud предоставя на своите клиенти възможността да се съхраняват данни на сървъри и осигурява високо качество и автоматична самодиагностика. Предвидени са извършване на постоянен контрол на системите за безопасност, навременно уведомяване в случай на повреда и надеждно архивиране.
  • Фирмата предлага професионална техническа поддръжка и редовни актуализации на софтуера.
  • Практически неограничен интеграция и индивидуален подход към всеки проект.

Сериозни възможности за изпълнение на всяка задача и обект

Фирма TRASSIR предлага богата гама от мрежови записващи устройства (NVR) с различни параметри и технически възможности, които работят под собствена TRASSIR OS, базирани на Linux,както и IP-камери от различни видове и конфигурации и софтуерни решения. В допълнение, компанията разбира голямо значение на развитието и автоматизацията на технологиите за контрол и видеонаблюдение и предлага на пазара:

  • Собствена система за ANPR - AutoTRASSIR;
  • Система за автоматично управление на парични транзакции - TRASSIR ActivePOS;
  • Различни аналитични модули с приложение за бизнеса;
  • Модул за лесно управление на PTZ-камери - TRASSIR ActiveDome
  • Усъвършенствана технология за обектно проследяване - SIMT;
  • Много други аналитични модули и детектори

Експерт в областта на сигурността

Продуктите на компанията се ползват с доверие на световния пазар за видеонаблюдение. Разнообразието от мощни допълнения на аналитичните модули дават възможност за извършване на ефективен контрол на служителите, проследяване на трафика, оптимизиране на редица дейности на предприятието, откриване на слаби места и потенциални проблеми и подпомага при вземане на мерки за защита на бизнеса и производствените процеси. Мултифункционалните системи притежават ергономичност и гъвкавост в приспособяването към специфичните условия на обектите и позволяват на продуктите на компания TRASSIR успешно да изпълняват сложни задачи в областта на сигурността.

Изключително силна гаранционна и следгаранционна поддръжка

Какво включва гаранционият и извънгаранционен сервиз предлаган за продуктите на фирма TRASSIR?

  • Компетентна техническа поддръжка и следпродажбено обслужване.
  • "Lifelong" безплатни софтуерни ъпдейти.
  • Две години гаранция на хардуера.
  • Преференциални условия за надстройка на системата и замяна на повредено оборудване.

Всяка година фирма TRASSIR потвърждава ключовото си положение в областта на новите технологии и разработки, което намира признание в различни награди и дипломи от водещите изложения в света и чрез непрекъснат растеж на компанията. Политика на фирмата е да откликва на новостите в развитието на промишлеността, което и позволяват да бъде на върха на иновациите, както и с гордост да споделя своите постижения както и уверено да гледа в бъдещето!