VMS

Софтуер за управление на видеосистемите

(Video Management Software –VMS)

VMSВниманието към важни детайли и уникалният набор от видео технологии, определящи посоката на пазара, правят TRASSIR VMS лидер в надеждността и удобството на работа с видео.

Отвореността на VMS TRASSIR способства за бързо решаване на специфични проблеми, използвайки специфични правила и Python скриптове. Потребителят може да адаптира TRASSIR VMS към своите собствени, конкретни изисквания.

TRASSIR може да записва 2 потока от IP-камери: главен поток и суб-поток, осигурявайки бърза работа с архивите  дори и при бавни канали. Решенията на TRASSIR ще Ви позволят да се възползвате от пълните възможности на камерата. TRASSIR има разработени хардуерни компоненти, които намаляват натоварването на процесорите.

Предлаганата поддръжка на FishEye IP-Камери позволява подравняване на изображението (премахване на изкривяването) с разделянето на няколко канала,  цифров PTZ, поддръжка на видео на живо и режим архив. Multistor II повишава надеждността чрез синхронен запис на няколко твърди диска.

TRASSIR VMS поддържа 99,9% от IP-камерите с възможност за свързване, използвайки 3 начина: с вградената интеграция, интеграция с ONVIF стандарт или чрез RTSP.

Решенията, предлагани от Trassir са водещи във всички сектори на сигурност: те способстват за намаляване на загубите, оптимизират работата с помощта на анализи, мониторинг на персонала и превозните средства. TRASSIR VMS отговаря на нуждите на всеки клиент, защото притежава гъвкавост и ергономичност. Системата има десетки хиляди инсталации в различни държави, в търговски и частни обекти и съоръжения.

Наличието на софтуерни решения за контрол на достъпа, пожароизвеставане и други аналитични модули, разширяват функционалността на системите. Повече за аналитичните модули можете да намерите тук.

TRASSIR VMS поддържа аналогови и IP-камери с различни резолюции, което осигурява на потребителя максимално качество на изображението. Това позволява използване на HDD/SSD с различни капацитети,  като големината може да бъде съобразена с финансовите възможности на клиента. Също така, TRASSIR VMS се базира на всички популярни операционни системи -Windows, Mac OS и Linux (TRASSIR OS), като има и разработени мобилни приложения за Android и IOS.

Trassir

  

Infosec